Jokainen voi olla kapteeni

Oletko valmis ryhtymään kapteeniksi ja otaa haltuun asuntoveneen ? Tässä ei ole mitään haastavaa. Yrityksemme asiantuntijat kouluttaa teitä hallistsemaan asuntovenettä ja antavat vinkkejä mukavaan lomailuun. Koulutuksen saa tehtyä 1 tunnissa. Meidän asuntoveneet ovat kehitetty mahdollisimman helpoiksi käyttää ja ohjata. Suomen järvien vedet ovat erinomaisen hyvin varustettu turvallista veneilyä varten.

Ennen lomailun alkamista me tarjoamme teille lyhyen teoriakurssin asuntoveneen ohjauksesta ja käytöstä. On myös mahdollista tutustua pienellä videokurssilla ennakkoon.

Halutessaan meidän kouluttaja voi viettää ensimmäiset kilometrit teidän mukana, auttamassa ja opastamassa.

Meidän asuntoveneet ovat varustettu yhteys- ja turvallisuus välineillä. Te voitte aina ottaa yhteyttä meidän toimistoon ja saada apua tai neuvoa radio tai normaalin puhelimen avulla. (Puhelinverkko toimii kaikissa reitin kohdissa). Kaikki asuntoveneet ovat varustettu GPS seurantalaittella. Jos ette osaa kertoa teidän sijaintia me voimme löytää sen.

Navigoinnin meidän aluksilla takaa ohjelma «Navionics», jonka avulla voidaan kehitellä reittejä, havaita oma sijainti ja saada tarvittava tieto syvyyksistä ja liikennemerkeistä.

Asuntoveneet ovat kehitetty kestämään mahdollisia vaurioita. Vene pysyy pinnalla vaikka ponttonit vaurioituisi. Ponttoonit ovat täytetty polyuretaanilla.